Ge mig en utmaning?

Alltså jag känner mig så grymt taggad att pyssla musik igen! Spela in, sjunga, ja vad som helst! Mitt största problem är dock att jag både har skrivkramp, slut ideer och ingen inspiration till VAD jag borde spela in! Det enda jag har just nu är viljan! Så är det någon stackare där ute som läser det här, vad ska jag spela in? En cover? En ny genre? ge mig bara NÅGOT att "ta på" så ska jag tamejtusan ge det en ärlig chans! Så, öppen för förslag (:

I övrigt kan jag säga att helgen har varit tillfredställande lugn! Det blev ingen utgång på nex igår av ganska självklara skäl! Jag citerar det Anna sa angående den saken: "Vafan, här finns det ju inga lammkött? Snarare.. torrkött?" Så, vi pruttade runt med Zacke i Annas Ford, drack en pilsner och diskuterade allt mellan himmel och jord :) Vilket dög gott för min del!

Idag har jag gjort det jag vanligtvis gör varenda Söndag, det vill säga funderar och planerar hur jag ska förändra mitt liv, för att sedan imorgon Måndag revidera varenda tanke jag hade föregående dag! :) Jag är så jävla lame! Usch! Men nåväl, har haft det trevlig hemma hos Anna idag, käkat pizza och fotat lite på dundret! Trevligt trevligt!


Foto: Anna Norman

Nu ska jag fara förbi Heidi en sväng och hoppas på att hon bjuder på Te!
G'night folks!

I love saturday!

90-tals kvällen igår var trevlig :) Sällskapet var jätte trevligt och musiken fick mig att fundera "Har man verkligen lyssnat på sånt här?". Tidsepoken bjöd helt klart på säregen musik, även då många dängor klår dagens MTVpop med hästlängder :P, än mer shockad blev jag av Pernillas kommentar: "Åhh, den här är mäktig" till daddy dj's självtitlade låt "Daddy dj"., Den var betydligt tamare än jag kommer ihåg den! (: Och Emilias låt "Big big world" var inte alls så romantisk som jag kommer ihåg den.. tyvärr :/ Nåväl!

Ikväll tänkte jag och Anna ta skutan mot Gällivare för att fukta åtminstone min mage med en öl eller fler! Sen får vi väl helt enkelt se vart det bär av ikväll. Alla vet ju att utbudet i Gällivare är inte direkt jätte brett ;) Men har man sällskapet, humöret och åtminstone en aning självdistans så brukar det oftast lösa sig bra ändå! :)


G'night alla som läser!

Damn you Ekelund!

Jag får vagt erkänna att efter några lyssningar av Mew låten "The Zookeepeer's Boy" så är jag såld! Her Ekelund hade rätt! Den är helt underbar!

 

 

Tänkte för övrigt ta och dra några timmerstockar i sängen nu! Fredag imorgon och 90-tals kväll hemma hos Pk! (: Det ser vi fram emot!

G'nigjt!


Bortglömd låt!

Kom över den här låten för någon dag sedan. Hade helt glömt bort att den existerade, men minns att jag lyssnade den fruktansvärt mycket typ 2003, och se, jag tycker den är lika awesome fortfarande! ;) Den har sitt speciella sound, men jag relaterar den till hösten, så den passar ju aldeles utmärkt nu :) Precis som kanel och äpple!

 

 


En röst jag helt klart föll för!

Är inte sådär fruktansvärt förtjust i "förnedringsdelen" i idol under audition, men jag tittar ändå just för att det i sällsynta fall kommer några guldkorn som jag blir riktigt imponerade av! I Söndags kom det ett guldkorn, nämligen en ung tjej som både sjöng fantastiskt, men även hade en fantastisk förmåga att kunna skriva musik! hade jag haft hälften av hennes talang så hade jag inte behövt oroa mig! Men det har jag inte! Inte än. Kanske aldrig.

Men lyssna själv, jag är då grymt imponerad!