Detta är jag

Jag är ett "emo"
Otroligt lättkränkt
Blir arg när folk inte förstår hur jag känner
Utgår ifrån att alla missförstår mig
Jag missförstår alla
Jag tycker gråta är bitterljuvt
Älskar att gråta
Hatar att gråga
Är inte rädd att "göra slut" med vänner
Ångrar mig alltid

Jag är skum!

Är detta rättvisan som skulle segra?

Läste aftonbladet i morse. Läste med avsmak. Funderade. Länge och noggrant. Vadfan är det jag läser för något? Är detta på riktigt? Nu minns jag.. Facebooksidan. Det där om att rättvisan skulle segra? Skulden ligger ju hos Maria, inte hos dom som våldtog henne?

"Maria" var 14 år när hon våldtogs på en toalett av två äldre pojkar (Kan inte förmå mig att betitla dem män), Hon var kraftigt berusad, fick skador på ryggen, blåmärken i underlivet och på huvudet som gång på gång stötte in i kakelväggen i takt med att deras äckliga pryl som for in och ut. Hennes skador dokumenterades på sjukhus, och de visade sig även att hon hade 1,9 promille i blodet. Åtminstone i min värld kallas det för att vara "Aspackad". Dessa två individer som våldtog Maria fäldes i tingsrätten, varav en av dem överklagade. Hovrätten friade han..

Hovrätten hävdade alltså att Maria inte var full nog för att vara i ett "hjälplöst tillstånd" (Är man asppackad är man ju vid sina sinnes fulla bruk, eller hur?), Hon kunde föra ett telefonsamtal på några skunder, och hon kunde ju faktiskt stå upp. Så slutsatsen är vad? Att man som man har rätten att sticka in sin penis i en individ som är kraftigt berusad, orsaka denna skador på kroppen, så länge man åtminstone ser efter så att personen iallafall kan stå upp?Allt detta är alltså helt okej? Att med våld, ha sex med personer,så länge inte personen i fråga har somnat av sin berusning?
 
Ingen fara gott folk, handlingen som illustreras på ovanstående bild är helt okej,
då denna flicka fortfarande kan stå upp!
 
Det här är äckligt! Så jävla äckligt!

Words!

 
When the floor is more familiar than the ceiling
I will break in late at night
Shake up how you're feeling