Unicycle 4 love

Igår var jag med Anna på en föreläsning som hölls av en färglad människa vid namn Jesper Lissmark Hult. Handlingen av hans föresläsning var kort och gott att man ska följa sina drömmar, stora som små och hur man kan tackla dom motgångar som med stor sannolikhet dyker upp efter vägen. Han hade haft en dröm i många år som han förverkligade förra året! Att cykla genom hela Sverige, från Treriksröset till Smygehuk på en enhjuling. Under resans gång träffade han väldigt många intressanta människor efter vägen, och när han kom till Umeå fick han höra om den hemska nyheten att en sju år gammal pojke hade blivit knivmördad av sin egen far. Han fick då tillsammans med sin kameraman en ide. Att starta en "Free hugs" kampanj. Se video nedan

Jesper har nu ett nytt mål, att cykla 650 mil från Europas nordligaste punkt: nordkap, till Tarifa i Spanien. Och deras resa har börjat för någon vecka sedan!
 
Denna föreläsning gav otroligt mycket energi, inspiration, och framförallt tankar kring sina egna drömmar och mål i livet. Jag och Anna beslutade iallafall oss för att möta upp Jesper och hans kollega någonstans i Sverige när vi drar iväg på våran egen roadtrip om ca 2.5 veckor! It's gonna be Awesome ;)
 
 

Jespers *free hugs* kampanj
 
Visa ditt stöd genom att gilla "Unicycling 4 love" på facebook, eller följ deras resa på: www.unicycling4love.com/

Kommentarer
Emma säger:

Har lite frågor om gymnasiet som jag undrar över och skulle vara jätte roligt om du tittade in och svarade på några utav dom. Har gjort två frågor på varje del, en för dom som gått gymnasiet och en för dom som ska :) Kram!

Direktlänk; http://tomson.blogg.se/2012/november/gymnasie-val.html#comment

2012-11-20 | 19:07:35
Bloggadress: http://tomson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback